Statistiche web
Nyírbátor, Debreceni út 66. +36 42 282 310
Tartalomhoz ugrás

Pályázat 2024.

MŰKÖDÉSI KÖLTSÉGEK FINANSZÍROZÁSA A HARDI CSÁRDA BT.-NÉL

 
 
Kedvezményezett neve: Hardi Csárda Vendéglátóipari Betéti Társaság

 
Forgóeszköz finanszírozás tartalmának rövid bemutatása:
 
A Hardi Csárda Bt. 1994-ben alakult Nyírbátorban. Főtevékenységünk 5610’08 Éttermi, mozgó vendéglátás. Foglalkozunk családi rendezvények, születésnapok, névnapok, eljegyzések, esküvők lebonyolításával. Vendégeinket 50 fő +20 fős terasz férőhelyig tudjuk fogadni. A vendégek fogadásán és a rendezvények lebonyolításán túl éttermi szolgáltatást is nyújtunk. Cégünk stabil forgalommal rendelkezik, minden évben pozitív adózott eredménnyel zárunk.
 
A projekt megvalósítási helyszíne 4300 Nyírbátor, Debreceni út 66., ahol az étterem működik és ahol a munkavállalók foglalkoztatása történik. A vállalkozásunk likvid működésének zavartalan biztosításához, készlet beszerzés/működési költségek finanszírozásához vettük igénybe a pénzeszközt. A Termékleírásban foglalt elszámolható költségek pénzügyi teljesítésére hasznosítottuk a pénzügyi konstrukciót. A finanszírozást bérköltségre, rezsire, valamint készletbeszerzésre fordítottuk. Ezzel a pénzeszközzel likviden tudtuk tartani a vállalkozásunkat, mely likviditást további fejlesztésekre tudjuk fordítani.

 
Hitelprogram azonosító jele: GINOP-8.3.5-18/B Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú hitelprogram
 
Hitel összege: 12 900 000 Ft
Vissza a tartalomhoz